19 Ιουνίου 2013

Φασιστική- τρομοκρατική επίθεση

 

                                                                                                                                     18.06.2013  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα τα ξημερώματα φασιστοειδή πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του Προέδρου του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ συναδ. Γουρλά Ν.
Πρόκειται για ενέργεια που στόχο έχει να τρομοκρατήσει τους αγωνιστές συνδικαλιστές και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Δεν είναι τυχαίο ότι γίνεται σε μια στιγμή που σύσσωμος ο Ελληνικός λαός αγωνίζεται για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και την ανατροπή των αυταρχικών και αντιδημοκρατικών επιλογών της τρικομματικής κυβέρνησης, όπως αυτή εκφράστηκε και με το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Οι σκοτεινές δυνάμεις αποθρασυμένες από το κλίμα καταστολής που όλο και περισσότερο εντείνεται-γιατί αλλιώς δεν επιβάλλονται αυτές οι πολιτικές-δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο που είναι, το δεκανίκι του συστήματος.
Να είναι όμως σίγουροι ότι οι αγωνιστές δεν υποκύπτουν. Να είναι σίγουροι ότι οι εργαζόμενοι, ο δημοκρατικός λαός της χώρας μας θα απομονώσει τις σκοτεινές και φασιστικές πρακτικές. Το μαύρο δεν ταιριάζει στον Ελληνικό λαό, η μνήμη είναι ακόμη ζωντανή.
Καταγγέλλουμε την φασιστική τρομοκρατική ενέργεια.
Ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας να ανακαλύψουν και να τιμωρήσουν τους δράστες.
Ζητάμε από τους εργαζόμενους να εντείνουν τον αγώνα τους για την ανατροπή των μνημνονιακών πολιτικών. Να ανατρέψουν αυτούς που καταστρέφουν τη ζωή μας.
  

                                                                           Το ΔΣ