18 Ιουνίου 2013

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΜΑΡΟΥΣΙ, 14 Ιούνη 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η κατάσταση που βιώνει σήμερα η λαϊκή οικογένεια είναι απελπιστική. Απολύσεις, ανεργία, απλήρωτοι εργαζόμενοι. Χιλιάδες οικογένειες αδυνατούν να αντεπεξέλθουν και να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Ξεκίνησε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Η κυβέρνηση ακόμα και στο παραπέντε μεθοδεύει την ακόμη μεγαλύτερη καταλήστευση του λαϊκού εισοδήματος ενώ για φέτος θα φορολογηθούν εισοδήματα που μέχρι πέρσι απαλλάσσονταν. Ταυτόχρονα ετοιμάζει καινούρια νομοσχέδια με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση των επιχειρηματικών ομίλων.

Σε αυτά τα πλαίσια, η κυβέρνηση αναγκάζει χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά να στραφούν σε ιδιώτες και να πληρώσουν ακόμη και για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης, αφού για πρώτη φορά είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή για όλους.

Με γνώμονα τις διεκδικήσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος για την ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας, αλλά και στην κατεύθυνση των πρωτοβουλιών που παίρνουμε ο κάθε χώρος από το δικό του μετερίζι & στα πλαίσια της αλληλεγγύης, ενημερώνουμε τις λαϊκές οικογένειες του Μαρουσιού ότι  η ομάδα λογιστών της Λαϊκής επιτροπής θα στηρίξει ανέργους, συνταξιούχους και εργαζομένους που βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις ή βρίσκονται για μεγάλο διάστημα απλήρωτοι και αντιμετωπίζουν  πρόβλημα στη σύνταξη & υποβολή των φορολογικών τους δηλώσεων.


Συνεχίζουμε συλλογικά & έμπρακτα δείχνοντας την αλληλεγγύη που πρέπει να έχει η τάξη μας σε εργαζόμενους που βρίσκονταν σε κινητοποιήσεις, καθώς και σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο ή συνταξιούχο που απευθύνθηκε στην Λαϊκή Επιτροπή Αμαρουσίου και ζήτησε τη στήριξή μας.

 Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στην Λαϊκή επιτροπή
στο  στέκι μας Δ. Ράλλη 12, 1ος όροφος,
κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή 7:30 - 9:30 μ.μ.,

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2108023471