25 Ιανουαρίου 2012

Παράσταση Διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Τη Παρασκευή 20 Γενάρη στις 11 το πρωί  συγκεντρωθήκαμε πλήθος κόσμου από τις Επιτροπές στο Μαρούσι, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ Κηφισιάς κοντά στο Ζηρίνειο (όπου υπάγεται το Μαρούσι) για να διαμαρτυρηθούμε για τα χαράτσια και να παραδόσουμε αντίγραφα των πληρωμένων- χωρίς το χαράτσι -λογαριασμών μαζί με τις δηλώσεις άρνησης πληρωμής.

Πλήθος κόσμου από Μαρούσι συγκεντρώθηκε στις 20 Γενάρη 2011

Φωνάξαμε συνθήματα ενάντια στη πολιτική που επιβάλλει χαράτσια στις λαϊκές οικογένειες, απαιτώντας τη κρίση να την πληρώσει η οικονομική ολιγαρχία. 

Μοιράσθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια στον κόσμο που πήγαινε στη ΔΕΗ που τον καλούσαν να αρνηθεί να πληρώσει το χαράτσι.

Αρκετοί πολίτες χάρηκαν που είδαν τη δράση μας και ενώθηκαν μαζί  μας αρνούμενοι κι εκείνοι να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ ( Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών) συμπληρώνοντας επιτόπου τις δηλώσεις άρνησης πληρωμής και που πλήρωσαν μόνο το ρεύμα με τα δημοτικά τέλη και την ΕΡΤ αφαιρώντας το χαράτσι.

Σημειώνουμε ότι έχουμε πετύχει να υποχρεωθεί η ΔΕΗ Κηφισιάς να δέχεται στα ταμεία της την μερική πληρωμή του λογαριασμού χωρίς το χαράτσι. 

Μετά από μιάμισυ ώρα της εκδήλωσης διαμαρτυρίας κι επειδή ο διευθυντής της ΔΕΗ δήλωσε ότι θα δεχτεί τα χαρτιά που συγκεντρώσαμε και θα μας δόσει απόδειξη παραλαβής με αριθμό πρωτοκόλλου αρκεί να κάνουμε μία συγκεντρωτική κατάσταση με τα ονόματα και τους αριθμούς παροχών, αποφασίσαμε να φτιάξουμε την κατάσταση αυτή και να επαναληφθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ώστε να παραδόσουμε την κατάσταση με το πλήθος λογαριασμών που έχουμε συγκεντρώσει, την Τρίτη στις 11 πμ.
Με τον οργανωμένο αγώνα μπορούμε να πετύχουμε πολλά!