23 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ


Μεγάλη αποδοχή είχε το κάλεσμα του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου, για την οργάνωση της δράσης μας ενάντια στα χαράτσια που μας επιβάλλονται μέσα απο τους λογ.της ΔΕΗ.Καλέσαμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους , τους νέους και τις νέες της πόλης μας για να πάρουμε συγκεκριμένα μέτρα έτσι ώστε να μήν πληρώσουμε τα χαράτσια που φορολογούν τη φτώχεια μας. Συγκροτήθηκαν Επιτροπές Αγώνα ανά γειτονιά (Πολυδρόσου, Περιοχής ΚΑΤ, Αγ.Αναργύρων, Ν.Λέσβου, Κοκκινιάς, Εργατικών Κατοικιών, Ψαλιδίου-Ν.Τέρματος, Ηπειρώτικων-Συν/μού Δωδώνης, Κέντρου Αμαρουσίου, Ν.Αμαρουσίου, Φιλοθέης, Αγ.Θωμά).

Καλούμε σε παραπέρα μαζικοποίηση των παραπάνω Επιτροπών Αγώνα και στήσιμο και άλλων σε όλες τις γειτονιές του Μαρουσιού. Θα αποτρέψουμε στήν πράξη με κάθε τρόπο τη διακοπή ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν. Θα υπερασπιστούμε κάθε γείτονα με αποφασιστικότητα , κάνοντας ανθρώπινο τείχος μπροστά σε όποιον έρθει να κόψει το ρεύμα . ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ 

Οσοι πληρώνουν το λογ.της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι να απευθύνονται στήν Επιτροπή Αγώνα της γειτονιάς τους ή στό Σύλλογο Γυναικών για να υπάρχει ετοιμότητα αν επιχειρηθεί η διακοπή του ρεύματος.Για να έρθετε σε επαφή με τις Επιτροπές Αγώνα απευθυνθείτε στα τηλέφωνα που αναγράφονται. Στόν άγριο πόλεμο που μας έχουν κηρύξει, χρειάζεταισυντονισμένη,οργανωμένη,συλλογική απάντηση.Αυτό είναι χρέος απέναντι στον εαυτό μας και στίς οικογένειες μας.Δεν καταβάλλουμε ούτε ένα ευρώ απο όσα μας ζητούν να πληρώσουμε .Η άρνηση πληρωμής είναι νόμιμη πράξη για τις εργατικές λαικές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν αλλά και χρέος και πράξη αλληλεγγύης απο όσες οικογένειες ακόμα αντέχουν.
 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/1/2012 ΣΤΙΣ 11πμ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.