17 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε.ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 
Όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου μαζί με άλλους φορείς στη ΔΕΗ της Κηφισιάς τη Δευτέρα 19 – 12 – 2011 στις 12:00 (ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου έχει προκηρύξει δίωρη στάση εργασίας για τα μέλη του την ημέρα αυτή, ώστε να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας).

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ - 

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ -  

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ


 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 
όλοι είμαστε μάρτυρες της πιο βάναυσης και ανελέητης επίθεσης που δεχόμαστε σαν εργαζόμενοι τα τελευταία δύο χρόνια. Εργασιακές κατακτήσεις και δικαιώματα που καταχτήθηκαν με αγώνες περιστέλλονται και καταργούνται, μετατρέποντας εμάς τους εργαζόμενους σε σύγχρονους σκλάβους. Το δικαίωμα στη σταθερή και μόνιμη εργασία καταργείται, οι μισθοί περικόπτονται συνεχώς, οδηγώντας χιλιάδες εργαζόμενους να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, το κοινωνικό κράτος καταργείται, ενώ ιδιωτικοποιούνται και εμπορευματοποιούνται βασικά κοινωνικά αγαθά, τα οποία θα έπρεπε να παρέχονται δωρεάν σε όλους τους πολίτες (Παιδεία, Υγεία, Ενέργεια, νερό κλπ.). Κι όλα αυτά στο βωμό της «αποπληρωμής» του δημόσιου χρέους, ενός χρέους που άλλοι δημιούργησαν και φόρτωσαν στις πλάτες μας και τώρα μας ζητούν με αιματηρές θυσίες να το αποπληρώσουμε. Η κυβέρνηση δέσμια των εντολών του ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ επιβάλλει και νέα χαράτσια στους ήδη εξαθλιωμένους από την πολιτική της εργαζόμενους, ζητώντας να πληρώσουμε από αυτά που δεν έχουμε, έκτακτες εισφορές στην εφορία και χαράτσια μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ για να αποπληρωθεί το δημόσιο χρέος που δημιούργησαν οι κεφαλαιούχοι και το πολιτικό τους προσωπικό μαζί με την ΕΕ. Ήρθε η ώρα να πούμε ΟΧΙ στην άδικη, ανάλγητη και αντιλαϊκή πολιτική που μας πλήττει. 
 ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ 
 Κανένας εργαζόμενος να μην πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ. Με ανυπακοή και άρνηση πληρωμής αντιστεκόμαστε στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ. 
 ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ