26 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

 ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ

             Η Δημοτική Αρχή του Δήμαρχου Γ. Πατούλη και η πλειοψηφία του Δ. Σ. Αμαρουσίου αρνήθηκαν να στηρίξουν με οποιοδήποτε τρόπο τη συλλογική και μαζική άρνηση της πληρωμής των χαρατσιών από τους Δημότες – κατοίκους της πόλης μας. Έμειναν μόνο στις φραστικές καταγγελίες και τις ανέξοδες αποστολές εξωδίκων, συμφωνώντας ουσιαστικά με τη βάρβαρη και ανάλγητη αντιλαϊκή πολιτική  που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση της χούντας των αγορών με τη μια ή την άλλη μορφή της (κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Γ. Παπανδρέου ή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ – Λ. Παπαδήμου) στη βάση της ικανοποίησης των μνημονίων – μεσοπρόθεσμων προγραμμάτων και κάθε είδους συμφωνιών που υπογράφτηκαν με το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ (τη λεγόμενη τρόικα).

     Ένα από τα τελευταία αντιλαϊκά και άδικα μέτρα που επέβαλλε η κυβέρνηση Παπανδρέου και υλοποιεί σήμερα η νέα κυβερνητική χούντα της κυβέρνησης Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ) είναι το χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ με το οποίο επιβαρύνονται χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά σε όλη τη χώρα και κάτω από την απειλή της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος εκβιάζονται να δώσουν κι άλλα, ακόμα περισσότερα από όσα έχουν ήδη δώσει, για να σωθούν οι τραπεζίτες, το κεφάλαιο και τα κέρδη των αγορών.
     Καλούμε όλους τους πολίτες – δημότες της πόλης του Αμαρουσίου να μην υπακούσουν στις εντολές της κυβέρνησης και να μην πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στο σύνολό τους, αλλά να αντισταθούν προχωρώντας στην άρνηση πληρωμής των χαρατσιών.
      Καλούμε ακόμα τους Δημότες - κατοίκους της πόλης μας να συγκροτήσουν επιτροπές ανά γειτονιά και να περιφρουρούν τις κατοικίες τους από τις ιδιωτικές εταιρίες που με εντολή της ΔΕΗ πιθανά θα έρθουν να αποκόψουν την ηλεκτροδότηση σε οποιοδήποτε σπίτι συμπολίτη μας.
          Επανασυνδέουμε την παροχή του ρεύματος σε κάθε σπίτι που θα μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.  
          Καλούμε όλους τους συλλογικούς φορείς της πόλης του Αμαρουσίου (τοπικούς συλλόγους, εργατικά σωματεία κλπ.) να πάρουν ανάλογες αποφάσεις και να προχωρήσουμε σε συντονισμό της δράσης μας ενάντια στην πληρωμή (άρνηση πληρωμής) των χαρατσιών με στόχο την ανατροπή της νέας κυβέρνησης των εντολοδόχων του ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ και την ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων, των χαρατσιών και του ευρωμονόδρομου.
       Καλούμε το Δήμο Αμαρουσίου να αναθεωρήσει τη στάση του και  με τις υπηρεσίες του να τεθεί στο πλευρό των Δημοτών που θα αρνηθούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ (με τα χαράτσια), παρέχοντας κάθε είδους νομική κάλυψη και επανασυνδέοντας το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους από τους δημότες τυχόν υποστούν διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ