19 Ιουλίου 2011

Καλημέρα "Βόρεια Προάστια"

Φαγητό στα σκουπίδια 
Αφημένο με τρόπο που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που το χρησιμοποιούν, και κάποιοι λίγοι που το ξέρουν. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από μας, όχι στην Λιοσίων στο κέντρο της Αθήνας, ούτε στην Αχαρνών, ούτε στον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά στις 10 το πρωί στην πλατεία Κένεντι στο Χαλάνδρι.
Αφιερώνεται εξαιρετικά στους συμπολίτες μας που ανησυχούν και διαμαρτύρονται για τις "εστίες μόλυνσης" που δημιουργούν οι καταλήψεις εγκαταλειμμένων σπιτιών από άστεγους μετανάστες - και όχι μόνο - στην περιοχή. Αφιερώνεται επίσης στην μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας που διαμαρτύρονται ( ο καθένας για τους λόγους του και με το δικό του σκεπτικό) για την μεταφορά Μονάδας Απεξάρτησης στο νοσοκομείο του ΚΑΤ, η οποία ενδεχομένως να δημιουργήσει τέτοιες αντίστοιχες εικόνες (χρήστες μεθαδόνης,έμποροι και βαποράκια) διαταράσσοντας την ησυχία των κυριλέ προαστίων μας που το εμπόριο της κόκας γίνεται σε αξιοπρεπή και ήσυχα  σαλόνια και δεν προκαλεί την αισθητική μας  Όμως,,, όπως "οι μέρες της αφθονίας μας ήταν μετρημένες" το ίδιο συμβαίνει ήδη και με τις μέρες της ησυχίας μας. Και ας επιμένει η δημοτική αρχή Αμαρουσίου να διακηρύττει για  εκλογική κατανάλωση ότι " δεν θα αφήσει το Μαρούσι να γίνει Ελλάδα"
Ελλάδα καλημέρα...


επίσης,
κερασμένα εξαιρετικά, στις πολυπληθείς ομάδες ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ κλπ, που περιπολούν στην περιοχή, αστυνομεύοντας την  με το παραπάνω - είναι αλήθεια - ..!!!