4 Ιουλίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Aρνήθηκαν να καταδικάσουν την άγρια καταστολή


πως τα δάκρυα ενός γιατρού στην Αθήνα
, μετατρέπονται σε κορκοδείλια (ενός δημάρχου) στο Μαρούσι
Καταδικάζουμε την απρόκλητη κατασταλτική βία πολεμικής χροιάς ενάντια στο Λαό , ο Λαός δεν θα σκύψει το κεφάλι , οργανωμένα με τα συνδικάτα του, τους μαζικούς του φορείς θα οργανώσει την λαϊκή αντεπίθεση. Από την ώρα εκείνη και όλο το απόγευμα και βράδυ , από το κυνηγητό , το ξύλο και τη ρίψη χημικών τραυματίστηκαν εκατοντάδες πολίτες, ακόμα και παιδιά, γυναίκες, που αντιστέκονται και διαμαρτύρονται , ενάντια στην πολιτική εργοδοτών, Ε.Ε, κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ. 
 Αυτά τα γεγονότα σε βάρος του Λαού αρνήθηκαν να συζητήσουν οι παρατάξεις της  ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, στο ΔΣ στις 30/6/2011.

Στη συνεδρίαση του Δ. Σ. Αμαρουσίου της 30 - 6 - 2011 καταθέσαμε στο Δ. Σ. Αμαρουσίου το παρόν ψήφισμα και ζητήσαμε από το σώμα να το συζητήσει και να το ψηφίσει. Για άλλη μια φορά οι παρατάξεις Πατούλη - Γιαννακάκου ψήφισαν μαζί (με εξαίρεση το Δημοτικό Σύμβουλο Γ. Ιατρίδη) να μη συζητηθεί το ψήφισμά μας. Κατά τα άλλα ο κος Δήμαρχος Αμαρουσίου περιοδεύει στα τηλεοπτικά παράθυρα, ως πρόεδρος του Ι. Σ. Α.,και δηλώνει ότι θα υποβάλλει μήνυση στην κυβέρνηση για την αλόγιστη χρήση χημικών που έγινε από την αστυνομία ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό στις 28 και 29 Ιουνίου, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Πληροφορούμε τον κο Δήμαρχο Αμαρουσίου ότι οι μηνύσεις και οι δηλώσεις δεν πονάνε και δεν ενοχλούν καθόλου την κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ των εντολοδόχων του ΔΝΤ - ΕΕ - ΕΚΤ, ενώ αντίθετα ένα ψήφισμα καταδίκης της πολιτικής της και της βάρβαρης καταστολής που μεταχειρίζεται σε βάρος του αγωνιζόμενου λαού θα ήταν απείρως προτιμότερο. Η υποκρισία από την πλευρά του κου Δήμαρχου Αμαρουσίου κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Επιτέλους κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου της πλειοψηφίας και της μείζονος μειοψηφίας πρέπει να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διαλέξετε με ποιούς θα πάτε και ποιούς θα αφήσετε. Εμείς διαλέξαμε να είμαστε με το λαό, τους εργαζόμενους και τους άνεργους, τους φτωχούς και τους απόκληρους ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης, της Ε. Ε., του ΔΝΤ  και όσων τους στηρίζουν, που ξεθεμελιώνουν τα κοινωνικά - εργασιακά δικαιώματα μας και υποθηκεύουν το μέλλον μας, καταδικάζοντάς μας στη χρεοκοπία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχωρήσαμε από τη συνεδρίαση του Δ. Σ. (όπως έπραξαν και οι άλλες παρατάξεις της αριστεράς)  και συμμετείχαμε στην παλλαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώθηκε από το λαό και τα συνδικάτα στην πλατεία του Συντάγματος την Πέμπτη 30 - 6 - 2011.


Δ. Α. Πολυχρονιάδης  /ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ