20 Ιουνίου 2011

"ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΘΕΣ (19/6) ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ"

Τοοόσο μεγάλη, που 2 περιπολικά είχαν τοποθετηθεί κάθετα στην στο δακτυλίδι της Αττικής οδού  αποκλείοντας την Κηφισίας και διοχέτευαν την κίνηση πάνω από τη γέφυρα με αποτέλεσμα να γίνεται ψιλοκομφούζιο. Κάτω από τη γέφυρα άλλα περιπολικά και δεκάδες μηχανές Δ. Μεγάλη ανησυχία και αναταραχή χθες, γύρω στις 8. Τι είχε γίνει ? 
  Κάποιοι πιτσιρικάδες (30-40 μηχανές, δεν γνωρίζουμε περισσότερα) είχαν δώσει ραντεβού κάτω από τη γέφυρα για να πάνε με πομπή στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Οι δυνάμεις κατοχής λοιπόν, κατέγραψαν τα στοιχεία   όλων  , και αφού τους άφησαν  τελικά να φύγουν τους συνόδεψε στον προορισμό τους ένας συρφετός από μηχανές της ομάδας Δ, περιπολικά κα ασφαλίτες.
   Επειδή όμως οι πιτσιρικάδες είχαν χιούμορ, φθάνοντας στα σίδερα Χαλανδρίου, αποφάσισαν να πάνε κάτω από τη γέφυρα, και οι μισή συνοδεία έμεινε μπουκάλα στην Κηφισίας. Δεν μάσησαν όμως, γύρισαν και οδηγώντας ανάποδα στην Κηφισίας, πήγαν κι αυτοί κάτω από τη γέφυρα. 
  Αυτό ήταν ένα καλοκαιρινό απογευματάκι στα προάστια της Αθήνας, που απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι οι στρατιωτικες δυνάμεις κατοχής είναι επικίνδυνες. Ακόμα και για τον εαυτό τους.