18 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ:Τα προσωπικά μας δεδομένα

από το blog maroussiotis.blog4u.gr/

Επιτέλους! Βρέθηκε ένας άνθρωπος να θέσει θέμα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την Ώρα του Δημότη στην πρώτη συνεδρίαση του μήνα, που να έχει σχέση με τα προσωπικά δεδομένα των δημοτών, λέγοντας ότι πολλοί από τους δημότες (για να μη πούμε ΟΛΟΙ) λαβαίναμε προεκλογικά ένα σωρό μηνύματα (SMS) στα κινητά μας, τα οποία μας ενημέρωναν που μιλάει ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, που εμφανίζεται ο κ. Πατούλης, που συμμετείχε ο κ. Πατούλης κλπ.
Ο δημότης αυτός, του οποίου δεν θυμάμαι το όνομα, αναφέρθηκε και στις επιστολές που λαβαίναμε παράλληλα εκείνη την περίοδο και παρακάλεσε (ευγενέστατος) να προσέξει ο Δήμαρχος, γιατί αυτό με τα sms δεν πρέπει να συμβαίνει.
Ξέρετε τι απάντησε ο κύριος Δήμαρχος; Ότι δεν το ήξερε αυτό (!!!) και ότι μπορεί να λυθεί το θέμα “καλοπροαίρετα” (!!!).
Πως “καλοπροαίρετα”; Μπορούσε να πει καλύτερα, ότι θα δώσει εντολή, τα τηλέφωνα που γράφουμε στις αιτήσεις μας προς το Δήμο να χρησιμοποιούνται μόνο για να μας απαντά ο Δήμος Αμαρουσίου επί της συγκεκριμένης αίτησης και να μη χρησιμοποιούνται, από ανθρώπους του συνδυασμού του Δημάρχου, για προεκλογικούς και προπαγανδιστικούς λόγους, αφού χρησιμοποιούνται ακόμα και για διαφήμιση του έργου του Διαδημοτικού Δίκτυου Υγείας. Δεν φτάνουν οι δημοσιεύσεις στο Τύπο και τα φυλλάδια;

Να μην πω δε, ότι “διαρροές” αυτών των στοιχείων γίνονται -ενίοτε- και προς τη μεριά της μειοψηφίας, οπότε δεν κάνουμε άλλη δουλειά από το να σβύνουμε μηνύματα.


( φωτο ,δικές μας)