2 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: NAI στα Διόδια


 Δ. Πολυχρονιάδης
                                         Αιρετός και ανακλητός εκπρόσωπος 
της Αρ. Ριζ.Δημ.  Κ. "ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ" 



Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Ιανουαρίου 2011 καταθέσαμε για ψήφιση από το Δ. Σ. Αμαρουσίου πρόταση ψηφίσματος για την κατάργηση των διοδίων και την αποβολή των ιδιωτικών εταιριών από την εκμετάλλευση των Δημόσιων Δρόμων και την απόδοσή τους δωρεάν στο λαό, σε έκφραση αλληλεγγύης στο πανελλαδικό κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (την κρίση τους και τα χρέη τους), που αναπτύσσεται σε όλη τη χώρα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο με παραίνεση του Δήμαρχου κου Πατούλη ψήφισε αρνητικά και έτσι το ψήφισμα μας (το οποίο σας επισυνάπτουμε) δεν μπήκε για συζήτηση και ψήφιση.

Την Τετάρτη 1-2-2011 από 06:30 έως 08:00 και από 18:30 έως 20:00 μέλη της κίνησής μας έκαναν παρέμβαση – εξόρμηση στο σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου (καλύπτοντας με αυτοκόλλητα τα ακυρωτικά μηχανήματα των εισιτηρίων) μοιράζοντας προκήρυξη των Αντικαπιταλιστικών Κινήσεων Πόλης,  σε ένδειξη διαμαρτυρίας για της αυξήσεις στα εισιτήρια των ΜΜΜ και την επικείμενη ιδιωτικοποίησή τους (με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της τρόικας), διεκδικώντας δωρεάν δημόσιες συγκοινωνίες για όλους τους εργαζόμενους και το λαό (σας επισυνάπτουμε τα σχετικά υλικά).  

(email)