15 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: έρχονται κατασχέσεις ...

Διαταγή πληρωμής εξέδωσε η προμηθευτής  "Μιχαλού"!
Σιγά-σιγά, από τα εισιτήρια των λεωφορείων, κάτι μαζεύεται

Ένα βήμα πριν τις κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων βρίσκεται ο Δήμος Αμαρουσίου. Παντός τύπου προμηθευτές απαιτούν να πληρωθούν το αντίτιμο των υπηρεσιών τους.
Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, ο Δήμαρχος, Γιώργος Πατούλης, αποφάσισε να πληρώσει τους προμηθευτές στους οποίους χρωστούσε μικρά ή μεγάλα ποσά ακόμα και δύο χρόνια πριν. Ωστόσο, πλήρωσε με… αέρα τους πιστωτές και αποδείχθηκε πως οι επιταγές που μοίρασε ήταν ακάλυπτες!
Οι εν λόγω επιταγές έχουν ήδη σφραγιστεί και μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν διαταγές για την πληρωμή τους. Εάν δεν εξοφληθούν θα οδηγήσουν αυτόματα σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του Δήμου!                          http://www.dimarxe.gr/article.php?id=3108


Στο σφράγισμα ακάλυπτων επιταγών του Δήμου Αμαρουσίου προχωρούν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, εδώ και λίγες εβδομάδες οι Τράπεζες.  

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πιστωτές που ο δήμος τους οφείλει μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσά εδώ και μία διετία (!) και μετά από πιέσεις πήραν στα χέρια τους επιταγές ανακάλυψαν με έκπληξή τους ότι ήταν ακάλυπτες.  


Οι επιταγές αυτές έχουν ήδη σφραγισθεί και αναμένεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν διαταγές πληρωμής, οι οποίες αν δεν καλυφθούν από το δήμο θα οδηγήσουν σε κατασχέσεις περιουσιακών του στοιχείων. 

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος την ώρα που εκδίδει ακάλυπτες επιταγές προχωράει σε χορηγίες σε διάφορα κέντρα ή σωματεία. Για παράδειγμα μια χορηγία για την οποία μας πληροφορεί δελτίο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου αφορά το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α) και ανέρχεται σε 3.500 ευρώ.

(Διαβάστε τα όλα ΕΔΩ)