6 Ιανουαρίου 2011

Νέκρο το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή της ΔΙΑΣ

Ελεύθερος ο αστυνομικός που παρέσυρε και σκότωσε την επτάχρονη
από το blog   klaimain

Νεκρό είναι το εξάχρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ της αστυνομίας, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο Μενίδι.
Το παιδί χτυπήθηκε από τη μηχανή έξω από τον καταυλισμό των τσιγγάνων, στην οδό Κύπρου. Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί επιχείρησαν, χωρίς επιτυχία, να το επαναφέρουν στη ζωή 
Στην οδό Αριστοτέλους, στο Μενίδι, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 100 άνθρωποι και έχουν ανάψει φωτιές.
Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα του επτάχρονο κορίτσι μπροστά σε καταυλισμό τσιγγάνων στην οδό Κύπρου 59 στο Μενίδι. Το παιδί διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. 
Ο αστυνομικός συνελήφθη από την Τροχαία Νέας Ιωνίας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Διαμαρτυρίες Ρομά με παρεμπόδιση της κυκλοφορίας και φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Αριστοτέλους.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία ο μοτοσικλετιστής της ομάδας ΔΙΑΣ πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία και έκανε ελιγμό για να προσπεράσει προπορευόμενο κλειστό φορτηγάκι, με αποτέλεσμα να μη δει το κορίτσι που ήταν στο δρόμο μπροστά στον καταυλισμό και να το χτυπήσει.
Η επτάχρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο ΚΑΤ, όπου κατέληξε, όπως μετέδωσε η ΝΕΤ.
Ο αστυνομικός συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας, όπου σχηματίζεται δικογραφία για το περιστατικό.