26 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Μετά τις προληπτικές συλλήψεις, τα προληπτικά χτυπήματα των ΜΑΤ και τις προλήψεις γενικώς “η δημοκρατία μας” ανέβηκε σε νέα επίπεδα,  καθώς πέρασε στην ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων. 

H  κυκλοφορία  διακόπηκε στις 6/12 στις 10:00 π.μ.έως τις 07:00 το πρωί της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, ενώ  απαγορεύονταν η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας έως τις 07:00 το πρωί της Τρίτης στις περισσότερες κεντρικές  οδούς και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων Ο μόνος τρόπος να προσεγγίσουν οι διαδηλωτές το κέντρο ήταν το Μετρό, του οποίου οι σταθμοί έκλεισαν όχι λίγες φορές στη διάρκεια της ημέρας. H  κυκλοφορία  διακόπηκε στις 6/12 στις 10:00 π.μ.έως τις 07:00 το πρωί της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, ενώ  απαγορεύονταν η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας έως τις 07:00 το πρωί της Τρίτης στις περισσότερες κεντρικές  οδούς και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων.

 Οι επιθέσεις των ΜΑΤ στους διαδηλωτές, οι τραυματισμοί και οι συλλήψεις, ολοκλήρωσαν το σκηνικό του μνημονιακού γύψου MADE IN  EΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, που μας ετοίμασε η  SOS-CIA-ΛΗΣΤΙΚΗ Κυβέρνηση με την συναίνεση των λοιπών “εθνικώς σκεπτόμενων” πολιτικών δυνάμεων. 

Σε ακόμα πιο νέα επίπεδα ανέβηκε  “η δημοκρατία μας” κατά την απεργιακή συγκέντρωση στις 15/12, όπου η απίστευτη μαζικότητα της και η εξ αυτής “δυσκολία διαχείρισης πλήθους” που παρουσίαζε για την ΕΛ.ΑΣ οδήγησε στην επίθεση των ΜΑΤ με γκλόπς και χημικά, ώστε να κοπεί η πορεία σε 4 κομμάτια και να είναι “διαχειρίσιμη”. Στη συνέχεια   προπηλακισμός του πρώην υπουργού Κ. Χατζηδάκη από διαδηλωτές μονοπώλησε τα δάκρυα πολιτικών και δημοσιογράφων, ενώ οι δεκάδες τραυματίες από τις αστυνομικές δυνάμεις, που επέδειξαν  μεγάλη βαρβαρότητα , για άλλη μια φορά, προκαλώντας την έκδοση ανακοίνωσης από τους νοσοκομειακούς γιατρούς που περιέθαλψαν τους τραυματίες, δεν απασχόλησαν  καθόλου τους  ακριβοπληρωμένους θεματοφύλακες των θεσμών και της “δημοκρατίας μας”.