14 Δεκεμβρίου 2010

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Τιμητική εκδήλωση σε αθλητές-τριες για την άνοδο του Συλλόγου
Άποψη από την εκδήλωση 
Ειδική εκδήλωση προς τιμή των αθλητών και αθλητριών του Τμήματος Στίβου διοργάνωσε η διοίκηση του ΓΣ Κηφισιάς την Παρασκευή  3-12-2010, γιορτάζοντας έτσι την άνοδο του Συλλόγου, στην 9η θέση μεταξύ των 321 Αθλητικών Σωματείων και Συλλόγων του ΣΕΓΑΣ. Στην εκδήλωση, που έγινε σε ταβέρνα των Βορείων Προαστείων, παραβρέθηκαν εκτός από τους οι πρωταγωνιστές (δηλαδή τους αθλητές-τριες του Συλλόγου με τους προπονητές τους) οι Έφοροι Στίβου καθώς και αρκετοί γονείς των αθλητών- τριών.


Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΓΣ Κηφισιάς Απόστολος Τσατσαρώνης, δήλωσε- εκ μέρους της διοίκησης- περήφανος για τη θριαμβευτική άνοδο του Συλλόγου, ο οποίος την αθλητική χρονιά 2009- 2010 κατέκτησε την 9η θέση, από την 16η θέση που κατείχε την προηγούμενη αθλητική χρονιά (2008- 2009). Η θριαμβευτική άνοδος του Συλλόγου κατά 9 ολόκληρες θέσεις, τόνισε ο Απ. Τσατσαρώνης, οφείλεται πρωτίστως στις σκληρές θυσίες των αθλητών και αθλητριών που με το βοήθεια των προπονητών και προπονητριών τους, κέρδισαν σημαντικές νίκες στα πανελλήνια πρωταθλήματα και ανέδειξαν τον ΓΣ Κηφισιάς σε ισχυρή αθλητική δύναμη της Χώρας.

Ξεχνώντας για λίγο τις υποχρεώσεις τους την προπόνηση ή για διάβασμα οι πρωταγωνιστές (η μεγάλη πλειοψηφία των αθλητών και αθλητριών είναι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων ή Φοιτητές στα ΤΕΙ και ΑΕΙ της χώρας), χαλάρωσαν με τις νότες της μουσικής και ανανέωσαν τους δεσμούς τους με τη στιβική οικογένεια του Γ.Σ. Κηφισιάς. Στις ευχές των μεγαλύτερων για καλές επιδόσεις και επιτυχίες στο «στίβο» της μόρφωσης και του αθλητισμού, οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης (οι αθλητές και αθλήτριες) υποσχέθηκαν να αγωνιστούν για νέες νίκες και επιτυχίες, που θα συμβάλλουν στην παραπέρα ισχυροποίηση και αναβάθμιση του Συλλόγου.
Λάμπρος Τόκας