4 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: : Προεκλογική εκστρατεία του νυν δημάρχου με λοστούς και κουκούλες


Ευθύνες στην παράταξη του απερχόμενου δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη επιρρίπτουν οι συνδυασμοί του Βασίλη Βάρσου και τηςΑγγελικής Συνοδινούγια τους βανδαλισμούς σε προεκλογικό περίπτερο τουκ. Βάρσου.  


Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλει σε ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Βάρσου τα ξημερώματα του Σαββάτου «ομάδα κουκουλοφόρων με λοστούς κατέστρεψε το εκλογικό μας περίπτερο στην οδό Κασσαβέτη σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς». Μάλιστα, όπως τονίζεται, κατά την προσαγωγή τους στο Αστυνομικό Τμήμα οι φυσικοί αυτουργοί «επέδειξαν προσβλητική συμπεριφορά προφανώς θεωρώντας ότι το επώνυμο της οικογενείας τους θα τους παρείχε ασυλία και η υπόθεση δεν θα έπαιρνε το δρόμο της δικαιοσύνης».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα» και φωτογραφίζεται ως ηθικός αυτουργός ο νυν δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «το περιστατικό είναι αποτέλεσμα του φανατισμού που καλλιεργείται από υποψηφίους συγκεκριμένης παράταξης που θεωρούν αδιανόητη την κατάρρευση του καθεστώτος που έχουν δημιουργήσει». 


Γιοι κεντρικού στελέχους του Χιωτάκη οι κουκουλοφόροι

Να σημειωθεί ότι σε ανακοίνωση της παράταξης της κ. Συνοδινού αποκαλύπτεται ότι ανάμεσα στους νεαρούς κουκουλοφόρους που πραγματοποίησαν την επίθεση «αναγνωρίστηκαν οι δύο γιοί κεντρικού στελέχους τους συνδυασμού του απερχόμενου δημάρχου Νίκου Χιωτάκη». 


Μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι η επίθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια ανάλογης έξω από την κατοικία της Αγγελικής Συνοδινού, όταν άγνωστοι προξένησαν φθορές στα δύο οικογενειακά αυτοκίνητα της υποψήφιας δημάρχου και καλείται ο κ. Χιωτάκης «να απομακρύνει από τον συνδυασμό του κάθε τραμπούκικο στοιχείο και ως απερχόμενος δήμαρχος να πάρει πρωτοβουλίες για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.»