2 Οκτωβρίου 2010

"Αποχή με προοπτική" - Δημοτικός Συνδυασμός στο Μαρούσι


Πανω απο τους μισους νεους,πανω απο το ενα τριτο του συνολου των πολιτων διαλεγουν σημερα να μην ψηφισουν στις εκλογες του Νοεμβριου. Διαλεγουν συνειδητα την ΑΠΟΧΗ.
Γιατι ειναι ολοι αηδιασμενοι απο τις κομματικες ηγεσιες,απο την κατασταση που εφεραν την πατριδα μας,απο την ανικανοτητα τους,απο την ανευθυνοτητα με την οποια αντιμετωπιζουν τα προβληματα μας. Και αυτο δεν αφορα μονο την κεντρικη πολιτικη σκηνη. Η κατασταση ειναι χειροτερη στα τοπικα πραγματα. Υποψηφιοι Δημαρχοι,επαγγελματιες της πολιτικης που το μονο που τους νοιαζει ειναι η προβολη τους και η εξουσια.


Υποψηφιοι Δημαρχοι ανικανοι να καταλαβουν ουτε τα βασικα σε εναν κοσμο που καθε μερα αλλαζει.
Προσφατα ξεκινησαμε ,μια μικρη ομαδα νεων, μια προσπαθεια να καταλαβουμε τι συμβαινει στον Δημο Αμαρουσιου.Τα αποτελεσματα τα ειδατε και θα τα βλεπετε τις επομενες μερες.
Οσο για μας μειναμε καταπληκτοι με το θρασος αυτων που διοικουν αλλα και την ανικανοτητα οσων υποτιθεται πρεπει να τους ελεγχουν.
Τους φεραμε τετοια ταραχη που κατεφυγαν ακομα και σε μεθοδους
Φιμωσης μας στο Internet σαν να βρισκωμαστε στην πιο σκοταδιστικη χωρα.
Και τοτε πηραμε την αποφαση.Δεν θα τους αφησουμε ησυχους.
Θα συμμετασχουμε στις εκλογες.
Με τον πρωτο ιντερνετικο συνδυασμο.Με προγραμμα που θα φτιαξουμε μαζι και ιντερνετικα.Δεν χρειαζομαστε τα εκατομυρια και τους μηχανισμους τους.
Μπορουμε να δειξουμε στην πραξη τι σημαινει ηλεκτρονικη δημοκρατια και συμμετοχη.
Μετατρεπουμε την ΑΠΟΧΗ σε ΑΠΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
Συνεχιζουμε να πιστευουμε στην αποχη. Αποχη απο την διαφθορα, αποχη απο την εγωκεντρικη προβολη, αποχη απο το συστημα, αποχη απο τους σκοτεινους μηχανισμους που καταστρεφουν την πολη μας,
ΑΠΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ειναι το ονομα του πρωτου ιντερνετικου συνδυασμου που ξεκιναει στο Μαρουσι.
Αν εισαι νεος, αν δεν ησουν ποτε δημοτικος συμβουλος,αν εχεις συχαθει ολουςαυτους που σε κοροιδευουν, τοτε ελα μαζι μας. Για να καταλαβουν μερικοι οτι τιποτα δεν ειναι οπως χθες.

Φιλικα

Σοφοκλης Μαγουλας