17 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Προεκλογικά Νέα



Όπως είχαμε γράψει στις 2/10/2010, ανεβαίνει η προεκλογική υποθερμία στο Δήμο Αμαρουσίου  και το προεκλογικό ενδιαφέρον εστιάζεται (από εμάς), στον όμιλο των συνδυασμών "βαρυσήμαντων προθέσεων" που φιλοδοξούν να εκφράσουν με υπερβατικό τρόπο, την διαμαρτυρία και απογοήτευση του εκλογικού σώματος. Από αυτόν τον "όμιλο" λοιπόν είχαμε  εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα. 


Ο μεν ένας συνδυασμός της "εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς" ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ  ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιό  και την συμμετοχή του στις εκλογές, ο δε άλλος  ΑΠΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ευχαρίστησε τους 65 νέους που δήλωσαν την συμπαράστασή και πρόθεσή τους να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του, και ανακοίνωσε ότι "αρνείται να νομιμοποιήσει το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος της πόλης, με τη συμμετοχή τους στις εκλογές"


Εμείς εξακολουθούμε να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις βαρυσήμαντες προθέσεις  που διακηρύσσονται  αυτήν την περίοδο, και φυσικά δεν μονοπωλούν αυτοί οι δύο συνδυασμοί. Η θέση μας για μη εμπλοκή στην εκλογική διαδικασία είναι διακηρυγμένη από το 1o φύλλο της έντυπης εφημερίδας.