7 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Παναγιώτη Κανακάκη,ο ΣΥΝ ,και νέα Γραμματεία


Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 6 Οκτώβρη 2010 στο Πνευματικό κέντρο Νέας Ερυθραίας, για πρώτη φορά η ενιαία πλέον οργάνωση του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Νέας Ερυθραίας – Κηφισιάς – Εκάλης με θέμα τον προγραμματισμό δράσης για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και την εκλογή νέας πενταμελούς  γραμματείας και έλαβε ομόφωνες αποφάσεις.

·         Για τον νέο δήμο Κηφισιάς, στηρίζει την «Ανεξάρτητη Αγωνιστική Συνεργασία για την Αυτοδιοίκηση»(Ανάσα) με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Κανακάκη.
·         Για την περιφέρεια αττικής, στηρίζει την «Αττική Συνεργασία, όχι στο Μνημόνιο» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Αλέξη Μητρόπουλο.
·         Ομόφωνα εξελέγη νέα πενταμελής Γραμματεία.

Στη συνεδρίαση της νέας γραμματείας που ακολούθησε της Γ. Σ., με ομόφωνη απόφαση των μελών της, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως,

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:   Γιώργος Μαθόπουλος
ΤΑΜΙΑΣ:               Παρασκευάς Ποθητός 
ΜΕΛΗ:                  Ματούλα Δημητρακοπούλου
                              Κώστας Δροσινός
                              Κωστής Χαλκιαδάκης.

Καλούμε τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, μαζί να δώσουμε απάντηση αντίστασης, στην βίαια επιχειρούμενη αποδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης με ένα νόμο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» που έρχεται να περικόψει λειτουργίες και δικαιώματα, αλλά και στην κυβερνητική πολιτική του Μνημονίου, της Ανεργίας και της Ανασφάλειας των πολιτών.    
 Για την Τοπική Επιτροπή του Συνασπισμού
Ο Γραμματέας , Γιώργος Μαθόπουλος