27 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: SMS οι Μαυρογυαλούροι

http://www.kontrastonkairo.gr/

ΘΛΙΒΕΡΗ  ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ  KAI  ΠΑΡΑΝΟΜΗ  Η  ΠΑΡΑΤΑΞΗ  ΠΑΤΟΥΛΗ

Πριν από λίγες μέρες, εκατοντάδες Μαρουσιώτες και Μαρουσιώτισσες έκπληκτοι, είδαν στα κινητά τους τηλέφωνα να φτάνει μήνυμα από την παράταξη του Πατούλη, που τους καλούσε στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου. Την έκπληξη διαδέχτηκε η απορία για το που βρήκαν το κινητό τους τηλέφωνο.

Και ακολούθησε η οργή και η αγανάκτηση. Τα προσωπικά δεδομένα του καθενός και της καθεμιάς συμπολίτισσας, που τα εμπιστεύτηκε στο σχολείο του παιδιού της, για να την ειδοποιήσουν εάν κάτι κακό συμβεί σε αυτό, ή σε κάποια υπηρεσία του Δήμου ή στο Κ.Ε.Π., βρέθηκαν στη διάθεση μιας παράταξης (που ασκεί εξουσία) χωρίς την άδειά τους.
Καραμπινάτη παρανομία ! ! !   Κατά τα άλλα, μας έχουν φλομώσει με μεγάλα λόγια για τη νομιμότητα και την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.


Όμως η παράταξη Πατούλη, δεν έμεινε εκεί. Γέμισε τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς με προσκλήσεις για τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου. Ανοίγει, με αυτό τον τρόπο, τον πολύ επικίνδυνο δρόμο, για να γίνουν τα σχολεία θέατρο παραταξιακής αντιπαράθεσης.

Η παράταξη Πατούλη δείχνει το αληθινό της πρόσωπο.  Το πρόσωπο της ομηρίας των εργαζομένων, του εκβιασμού των πολιτών, της παράνομης χρήσης των προσωπικών δεδομένων των δημοτών, των πελατειακών σχέσεων και κυρίως της αλαζονείας, της αντιαισθητικής φιγούρας, της ματαιοδοξίας και του πανικού !

Η ευθύνη του κ. Πατούλη είναι τεράστια, για τις συνθήκες που δημιουργεί παραμονές των εκλογών. Δε θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο που πήρε και καλούμε όλους τους πολίτες να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές με την ψήφο τους.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ"