6 Σεπτεμβρίου 2010

Τα κοτόπουλα Πίνδος σπόνσορας των εκλογών ...


 ... και στο Μαρούσι έχουμε το συνοικισμό ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ (μικρός που είναι ο κόσμος !)

Στη Χώρα μας δεν υπάρχει μόνο η Siemens και οι μεγάλες εταιρείες των Αθηνών που ενισχύουν πολιτικούς από τα μαύρα ταμεία τους.

Υπάρχει και ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων που παράγει και προωθεί τα κοτόπουλα Πίνδος.

Ο Συνεταιρισμός ελέγχετε εδώ και χρόνια από Συνδικαλιστοπατέρες που θεωρούν ιδιοκτησία τους το Συνεταιρισμό και μέσω αυτού εξυπηρετούν τους δικούς τους πολιτικούς.

Για άλλη μια φορά σε αυτές τις εκλογές άνοιξαν τα ταμεία του συνεταιρισμού για να καλυφτούν τα έξοδα, και να αγοραστούν συνειδήσεις και πιστεύω τέλος να εκβιαστούν οι 800 εργαζόμενοι και μερικές χιλιάδες εξαρτώμενη από τον Συνεταιρισμό Επαγγελματίες.

Και όλα αυτά για να εκλέγει Αντιπεριφεριαρχης με το Συνδυασμό του Βαγγέλη Αργύρη ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Μιχάλης Κασσής.

Ο Συνεταιρισμός χρησιμοποιήθηκε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για να καλυφτούν οικονομικές ανάγκες και για να ασκηθεί επιρροή.

Σήμερα όμως στην κρίσιμη οικονομική συγκύρια αγωνιούμε για την οικονομική του επιβίωση που άμεσα συνδέετε και με την δική μας.

Ελπίζουμε η δημοσίευση των παραπάνω τα οποία είναι πολύ εύκολο να αποδεχτούν από οποιονδήποτε ελεγκτικό μηχανισμό, να αποτρέψουν την σπατάλη των κόπων μας.

Ομάδα Πτηνοτρόφων