10 Σεπτεμβρίου 2010

Μαρούσι Μπάσκετ : δεν μασάμε...


Εικόνα αποσύνθεσης και  αβέβαιο μέλλον, είναι η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μπάσκετ  του Αμαρουσίου. Η εξαιρετική πορεία της ομάδας την περασμένη χρονιά, αλλά και οι αισιοδοξία από τις φετινές μεταγραφές δεν  φαίνεται να επαρκούν, καθώς το ιδιοκτησιακό καθεστώς τελικά δεν φαίνεται να λύθηκε .
   Ο διαγωνισμός "καλών προθέσεων" (που λέει ο λόγος) και προσφοράς "καλών υπηρεσιών", μάλλον εξυπηρετεί την ανάγκη κάποιων να πουν  ότι "κάναμε ότι μπορέσαμε ".
  Όπως και να έχει, το μπάσκετ στο Μαρούσι δεν είναι μόνο τα μεγάλα σαλόνια της Α1, πού μόνο μέσω επιχειρηματιών (και όχι για την ψυχή της μάνας τους) μπορεί να παίζει. Είναι κυρίως η ιστορική ομάδα του ΓΣΑ,  το κλειστό του Σπύρου Λούη, και τα εκατοντάδες παιδιά που αθλούνται στα τμήματα του Συλλόγου , και όχι μόνο.  Δεν μας χαλάει βέβαια η Α1, αλλά ούτε θα πεθάνουμε,ούτε θα πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάολο γι'αυτήν.
  Δεν χαριστήκαμε στα παλιά, δεν θα χαριστούμε και στα καινούρια (αν τελικά υπάρξουν) αφεντικά της ομάδας. 

Συνάντηση χωρίς Γκάμαρη
Ο Γιώργος Γκάμαρης και ο Θανάσης Μαρής δεν έδωσαν τελικά το «παρών» στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο δημαρχείο Αμαρουσίου, αφού επικαλέστηκαν ανειλημμένες υποχρεώσεις, ζητώντας 24ωρη προθεσμία.
Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα των βορείων προαστίων ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης κάλεσε την απερχόμενη διοίκηση, τους νέους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΓΣΑ και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φιλάθλων.
Ο Άρης Βωβός και ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος των «κιτρινόμαυρων» Παναγιώτης Αλεξανδρής έδωσαν κανονικά το παρών, όχι όμως και οι κ.κ. Θ. Μαρής και Γ. Γκάμαρης αφού αργά χθες το βράδυ επικαλέστηκαν ανειλημμένες υποχρεώσεις και τελικά δεν προσήλθαν, ζητώντας 24ωρη προθεσμία. Έτσι αποφασίστηκε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί ξανά αύριο το πρωί στις 9, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Όσοι έδωσαν το παρών στη σημερινή συνάντηση συμφώνησαν ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε η ομάδα να βγει από την κρίση.