30 Μαρτίου 2010

"η αγιοποίηση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος στο Μαρούσι " και τα εισητήρια της Δημοτικής Συγκοινωνίας


" Για δεύτερη συνεχόμενη φορά κατά την εθνική παρέλαση στον δήμο Αμαρουσίου οι διαστρεβλωτές της ελληνικής ιστορίας σταλινικοί, με την ανοχή ή συνενοχή του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, προκάλεσαν την ιστορική μνήμη των Ελλήνων. Και καταλήγει :ο κ.Ιωάννης Χρ. Γιαννάκενας, διευθυντής των εκδόσεων Πελασγός, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. στις 4/4/2009 στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ  : Περιμένουμε από τον κ. Δήμαρχο να διορθώσει το ατόπημά του. Μην ανοίγει άλλες πληγές.

Προφανώς ο κ. Πατούλης έλαβε το μήνυμα εκ δεξιών του. Οι τοπικοί εθνοφύλακες βγάλανε τα μαύρα συκώτια τους στα τοπικά blogs, με αφορμή την επαναφορά του θέματος του μνημείου της Εθνικής Αντίστασης.  Θυμόμαστε εξ’ άλλου τον γραφικό εθνοφύλακα δημοτικό σύμβουλο, να κραυγάζει στο δημοτικό συμβούλιο «έχω νεκρό εγώ…»!
 
 
Έτσι το μνημείο Εθνικής Αντίστασης, έγινε μνημείο «Εθνικής Συμφιλίωσης» λες και ζητήσαμε κάποιον ικανό , να μας συμφιλιώσει με τους θύτες μας.

Φαινομενικά άσχετο με το παραπάνω, είναι το θέμα  του «κομίστρου» στα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, που τέθηκε πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο.   Aποφασίστηκε τελικά η εκπόνηση μελέτης καθώς η προηγούμενη μελέτη έδειξε ότι τα λεωφορεία χρησιμοποιούνται κυρίως από μη δημότες Αμαρουσίου ( Αλλοδαπούς, … ψιθύρισαν κάποιοι !)  που πάνε στις δουλειές τους στο Μαρούσι. Aυτοί  πρέπει να πληρώνουν , κατά τη γνώμη της διοίκησης!

Λίγες μέρες πριν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Καρατζαφύρερ στο τηλεοπτικό του κανάλι, πρότεινε ένα πρωτοποριακό μέτρο για την τόνωση των δημοσίων εσόδων:
«Να ζητάνε οι τράπεζες από κάθε αλλοδαπό που στέλνει χρήματα στην πατρίδα του, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα», εκφράζοντας προφανώς την αντίληψη του ΛΑΟΣ για την προέλευση του μαύρου χρήματος!

Το αναμενόμενο σκηνικό «μετά την εκπόνηση της μελέτης» είναι η δημοτική αστυνομία, να ελέγχει αν πλήρωσε εισιτήριο όποιος «δείχνει ξένος» και  ενδεχομένως για λόγους αποτελεσματικότητας  τα συνεργεία ελέγχου να είναι μικτά με την ΕΛ.ΑΣ, και να ελέγχουν και αν οι μετανάστες- επιβάτες έχουν χαρτιά.

Και αν αυτό δεν επαρκεί, υπάρχει και ο εθελοντισμός.  Με ευχαρίστηση  μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα πραγματοποιούν εθελοντικά τέτοιους ελέγχους, και θα καθαρίζουν τα λεωφορεία και την πόλη από όσους επιβάτες δεν έχουν «καθαρό ελληνικό – μαρουσιώτικο αίμα».

Και μετά όλα αυτά μπορεί να φτιάξουν και ένα μνημείο εθνικής συμφιλίωσης,  με θέμα  π.χ έναν κρεμασμένο Αλβανό από τη γέφυρα του σταθμού ΗΣΑΠ.

Ρατσιστικά συνθήματα από μέλη των ειδικών δυνάμεων κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας