3 Μαρτίου 2010

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέες επιτυχίες, οι σημαντικότερες από τις οποίες ήταν τα δυο νέα ατομικά ρεκόρ του Δημήτρη Διαμαντάρα και της Κατερίνας Λυμπέρη στο τριπλούν γυναικών, κατέγραψε ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς (Γ.Σ.Κηφισιάς), στο διήμερο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγώνων Κλειστού Στίβου Ανδρών- Γυναικών, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (27- 28 Φλεβάρη 2009) στο Στάδιο Κλειστού Στίβου στην Παιανία.


Από τους αθλητές και αθλήτριες του ΓΣ Κηφισιάς που μετείχαν στο φετινό Πρωτάθλημα Αγώνων Κλειστού Στίβου, οι 5 είχαν επιδόσεις που τους κατέταξαν στην πρώτη εξάδα των νικητών.

Τα αποτελέσματα των αγώνων

Παραθέτουμε στη συνέχεια τα αποτελέσματα, με τις επιδόσεις των 5 αθλητών και αθλητριών που στο φετινό πρωτάθλημα αγώνων κλειστού στίβου, κατετάγησαν στην πρώτη εξάδα (στην παρένθεση η ηλικία και ο προπονητής):

Στο Άλμα σε μήκος Ανδρών, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ (1984), κέρδισε την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο με επίδοση 7,89 μέτρα. Πρόκειται για νέο ατομικό ρεκόρ που κατατάσσει στους 10 καλύτερους αθλητές όλων των εποχών (του μήκους) στην Ελλάδα.

Στα 60μ. Γυναικών:

• Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΜΑΝΟΥ (1993) κέρδισε τη 3η θέση και μπρούντζινο μετάλλιο στα με χρόνο 7:86.

• Η ΜΑΡΙΑΜ ΕΛΓΚΑΜΠΡΙ (1993), κατέκτησε τη 5η με χρόνο 8:10

• Η ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (1992) κέρδισε την 6η θέση με χρόνο 8:13.

Στο τριπλούν Γυναικών, η Κατερίνα Λυμπέρη, πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ, με άλμα 12,20 μέτρων, που τις χάρισε την 6η θέση στην Ελλάδα