11 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Βυσματοκρατία


"Γιατί επιτέλους
 κάπως... κάπου... κάποτε
θα πρέπει να σταματήσουν τα «τσατσιλίκια» των προσκολλημένων προς πάσα κατεύθυνση
και να μη μας ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ..."

Με επιστολή της στην εφημερίδα ΑΜΑΡΥΣΙΑ  η κ. Δ. Δημητριάδου αναφέρει ότι πληροφορήθηκε από το site του Δήμου Αμαρουσίου την προκήρυξη για την πλήρωση 130 θέσεων μερικής απασχόλησης και υπέβαλε αίτηση για να προσληφθεί.


"Η διαδικασία όριζε ότι οι υποψήφιοι στο πρώτο στάδιο θα έπρεπε να καταθέσουν μία αίτηση (η οποία δεν αναφέρει βαθμολογίες πτυχίων και άλλες λεπτομέρειες που θα βοηθούσαν στην όποια «κατάταξη») μαζί με μια επικυρωμένη φωτοτυπία της ταυτότητας. Η συνολική αυτή κατάταξη (σύμφωνα πάντα με την προκήρυξη, αν την τηρούσαν) θα οδηγούσε στο δεύτερο στάδιο, που θα ήταν ενημέρωση των υποψηφίων για τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την οριστική κατανομή των επιτυχόντων ανά κατηγορία, μέσα σε σαφώς καθορισμένα χρονικά περιθώρια."
Όμως,
Στις 11/1/2010, όμως, αναρτήθηκαν στο site του Δήμου Αμαρουσίου τα «αποτελέσματα» των επιτυχόντων ανά κατηγορία (ονοματεπώνυμα), των επιλαχόντων και των αιτήσεων με «ελλιπή στοιχεία». Τα «αποτελέσματα» των «επιτυχόντων» βγήκαν ΧΩΡΙΣ τη συγκέντρωση των απαραίτητων πτυχίων και λοιπών δικαιολογητικών στις 5/1/2010... Κάποιοι από τους «επιτυχόντες» το ήξεραν μάλιστα πολύ νωρίτερα και από αυτή την ημερομηνία... (Άξιο απορίας το πώς, εκτός και αν έχουν κάποιο «κληρονομικό χάρισμα»!).

Αυτά περί νοικοκυρέματος του εργασιακού στο Δήμο !
Η κ.Δ.Δημητριάδου διαμαρτύρεται και έχει δίκιο, και έχει το θάρρος  να δημοσιοποιεί την ξεφτίλα τους. Το πρόβλημα είναι εμείς οι υπόλοιποι, που θα πούμε "σιγά το νέο, αυτά  και τα κάνουν, και τα ξέρουν όλοι. Οποιος μπορεί ας χωθεί !"


Θα σταματήσει κάποτε αυτή η ξεφτίλα ;

Γιατί επιτέλους κάπως ... κάπου ... κάποτε
θα πρέπει να σταματήσουμε να τους γλύφουμε
και ν΄αρχίσουμε ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ !