15 Φεβρουαρίου 2010

Α1 μπάσκετ: ΠΑΟΚ-Μαρούσι 84-73

Aνώδυνη ήττα  γιά το πληγωμένο Μαρούσι
Η  αστυνομία έκανε χρήση χημικών μέσα στο κλειστό του Περιστερίου, αποδεικνύοντας πόσο πιο ανεγκέφαλη είναι από τους φερόμενους ως ανεγκέφαλους, στα επεισόδια στο Περιστέρι.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί του Αμαρουσίου. Με συστηματική δουλειά και ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου επικράτησε 84-73 στο "παλατάκι" της Πυλαίας και έκανε μια νίκη που θα του φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στη μάχη για μια θέση στην πρώτη 6άδα.


 Οι μεγάλες επιτυχίες σπάνια έρχονται χωρίς κόστος και για το Μαρούσι τέσσερις παίκτες βρέθηκαν εκτός της πρώτης προπόνησης μετά τη νίκη με την Παρτιζάν.  Ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Μακρογιαννάκης είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος στο Μαρούσι καθώς έπρεπε να περιποιηθεί τον Κώστα Καϊμακόγλου (δύο συνεδρίες για σπασμό στους ραχιαίους), τον Μπίλι Κις (ενοχλησεις στο πόδι) Τζαμόν Λούκας (παρομοίως). Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Λίβον Κένταλ, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να μην βγαίνει με απόλυτη παραγωγικότητα.

Οπαδοί των δύο ομάδων έσπασαν τις ζώνες ασφαλείας που είχε δημιουργήσει η Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια και να γίνει χρήση χημικών. Το γήπεδο γέμισε δακρυγόνα και οι περισσότεροι οπαδοί, παίκτες και ουδέτεροι βγήκαν πανικόβλητοι από το κλειστό.