18 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Nέα επεισόδια στο σήριαλ " Οι πλεονάζοντες".



Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα (18/12) στο Μαρούσι.

 Σε εορταστικό κλίμα ξαναρχίζει το γνωστό σήριαλ "οι πλεονάζοντες", ενώ συνεχίστηκαν το προηγούμενο διάστημα ερωτήσεις στη Βουλή , προσφυγές των εργαζομένων κλπ.   Φυσικά συνεχίστηκαν και οι εκατοντάδες προσλήψεις από τη Διοίκηση,  ώστε  να υπάρχουν νέοι "πλεονάζοντες"-όμηροι, μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Διαβάζουμε στα θέματα του Δημ.Συμβουλίου:


  5. Αποδοχή ή μη καταλόγου εργαζομένων που αποτελούν πλεονάζον προσωπικό της δημοτικής επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΣΥΚΥΔΑ)».

 16. Έγκριση ή μη καταλόγου εργαζομένων που κρίνονται ως πλεονάζον προσωπικό της δημοτικής επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΣΥΚΥΔΑ)» και θα διατεθούν σε οποιαδήποτε Περιφέρεια ή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της Χώρας, καθώς και σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και ιδιωτικού δικαίου του δημόσιου τομέα, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

 17. Αποδοχή ή μη καταλόγου εργαζομένων που αποτελούν πλεονάζον προσωπικό της αμιγούς επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (ΔΕΑΔΑ)».

 29. Έγκριση ή μη καταλόγου εργαζομένων που κρίνονται ως πλεονάζον προσωπικό της αμιγούς επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (ΔΕΑΔΑ)» και θα διατεθούν σε οποιαδήποτε Περιφέρεια ή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της Χώρας, καθώς και σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και ιδιωτικού δικαίου του δημόσιου τομέα, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.