2 Ιουλίου 2009

Ο Δήμος ήθελε, ο Κασναφέρης δεν ήθελε..


Η δημοσιότητα που δόθηκε στην σκανδαλώδη μονιμοποίηση στο δήμο Αμαρουσίου του Γ.Κασναφέρη ,ανάγκασε τη διοίκηση να εκδώσει ανακοίνωση - http://voria-tis-athinas.blogspot.com/2009/07/blog-post_476.html - ,επιχειρώντας ανεπιτυχώς να το σώσει.

"Με βάση τις σχετικές διατάξεις προκρίθηκε η μεταφορά του στις υπηρεσίες του Δήμου, καθώς μάλιστα ο τομέας του αθλητισμού και της προαγωγής της άθλησης και της νεολαίας, αποτελούν βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής".

Ας αφήσουμε την θέση ότι η "προαγωγή" της άθλησης (και της νεολαίας) επιτυγχάνεται μέσω των διοικητικών παραγόντων των ΠΑΕ , για τις οποίες (ΠΑΕ) εμείς δεν χρειάζεται να προσθέσουμε απολύτως τίποτα, καθώς ο κόσμος "το έχει τούμπανο".
Όμως με τόσες οικονομικές δυσκολίες ,με τόσο πλεονάζον προσωπικό, ο δήμος έχει την πολυτέλεια να πληρώνει (ή να καπαρώσει τη θέση στο δημόσιο) του κ. Κασναφέρη, ή"των άλλων ανθρώπων του αθλητισμού" που εργάζονται στο Δήμο ;
  • Mε ποια λογική το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να κάνει δημόσιο υπάλληλο ένα στέλεχος μιας ιδιωτικής εταιρείας ;
Μα τελικά δεν έγινε αρνήθηκε - λένε- γιατί, θέλει άλλο δημοσιουπαλληλίκι στο ΟΑΚΑ!

"Αφού ο κ. Κασναφέρης έλαβε γνώση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μεταφορά του στο Δήμο Αμαρουσίου, υπέβαλε αίτημα ζητώντας την μετακίνησή του στις υπηρεσίες του Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών), ευχαριστώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στο Δήμο".

Αλήθεια;
Δεν ήξερε και μόλις το έμαθεε, το σκέφθηκε και αρνήθηκε ! Πιστεύει κανείς σοβαρά ,ότι αν δεν έπαιρνε δημοσιότητα το θέμα ο κ.Κασναφέρης θα ακολουθούσε τη γραμμή Αντώνη (Νικοπολίδη) ;
  • O κ.Κασναφέρης πέρασε και αυτός την αξιολόγηση - μελέτη της εταιρείας που έβγαλε το 90% των εργαζομένων ηλίθιους (προφανώς όχι αυτόν).
  • Ρωτήθηκε όπως όλοι οι εργαζόμενοι από την διοίκηση -τους γνωστούς εντεταλμένους - αν θέλει να μείνει στο Δήμο ή αν θέλει να πάει σε άλλη υπηρεσία.
  • Τότε απάντησε θέλω Δήμο, μετά το ξανασκέφθηκε και είπε τώρα θέλω ΟΑΚΑ ;
Τέλος όσο αφορά εμάς, που είμαστε μέρος "της μικρής μειοψηφίας , που ασχολείται με τη διαστρέβλωση της αλήθειας, όσο η δημοτική αρχή εργάζεται για τη διασφάλιση των εργαζομένων" νοιώθουμε καλά, που τα "κακόβουλα και αναμφίβολα κατευθυνόμενα, κακεντρεχή και δόλια σχόλιά μας είδαν το φως της δημοσιότητας" και συμβάλαμε έστω και λίγο στην αποκάλυψη της αντιλαϊκής, αντεργατικής κυβερνητικής πολιτικής που διεκπεραιώνει η δημοτική αρχή στο Μαρούσι. Που βοηθήσαμε να φανεί ακόμα πιο πολύ ότι οι εργαζόμενοι στο Δήμο έχουν δίκιο.

γραφείο τύπου,
σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Μας έφτιαξες τη μέρα!