21 Ιουνίου 2009

Εμπρός γιά τα δικά μας GUANTANAMO !


Εμπρός για νέους Παρθενώνες !










Με πολλές επιχειρήσεις- σκούπα για μετανάστες εγκαινιάζει η κυβέρνηση τη στροφή της στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας, ενώ βρέθηκε τελικά και η λύση για τη δημιουργία των χώρων κράτησης.

Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στάλθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών μια λίστα με 11 στρατόπεδα τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι συγκέντρωσης των μεταναστών που θα συλλαμβάνονται από την Ελληνική Αστυνομία.
ΠΡΕΖΑ TV

Η ΥπΕξ Ντόρα Μπακογιάννη πανηγύρισε για τις πρώτες 55 απελάσεις Αφγανών Προσφύγων στο Πακιστάν.Περισσότερες από 20 πτήσεις τσάρτερ προγραμματίζει
η ΕΛ.ΑΣ., μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να απελάσει 1.500 παράνομους μετανάστες, κυρίως Πακιστανούς και Αφρικανούς, που ήδη κρατούνται.
Το... ταξιδιωτικό αυτό γραφείο της αστυνομίας επιδοτείται από κοινοτικές χρηματοδοτήσεις και άνοιξε δουλειές μετά το διπλωματικό παρασκήνιο που αναπτύχθηκε με χώρες που υποχρεώθηκαν να δεχτούν υπηκόους τους.
indy.gr

  • Με ευθύνη και της ελληνικής κυβέρνησης η ΕΕ μετατρέπει τη χώρα μας σε ένα μεγάλο στρατόπεδο συγκέντρωσης οικονομικών μεταναστών, εφόσον αρνείται τη μετεγκατάστασή τους στο εσωτερικό της, όπως επιθυμούν. Η ενίσχυση του FRONTEX θα εντείνει την καταστολή και τους θανάτους στα σύνορα, χωρίς να σταματήσει το μεταναστευτικό ρεύμα. Το ίδιο και οι λεγόμενες συμφωνίες επανεισδοχής.
KKE