30 Μαΐου 2009

Συναυλία στη Μεταμόρφωση για τις παράνομες κεραίες


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Σύλλογος «Σωτήρη Πετρούλα» και ο Διαδημοτικός Οικολογικός Σύλλογος «Πολίτες για την Προστασία της Υγείας & του Περιβάλλοντος από τις Νέες Τεχνολογίες» διοργάνωσαν, με μεγάλη επιτυχία, Συναυλία στη Μεταμόρφωση Αττικής (στην Πλατειά «Σωτήρη Πετρούλα»), το Σάββατο 23/05/09, για τον αγώνα κατά των παράνομα τοποθετημένων κεραιών κινητής τηλεφωνίας μέσα στις πόλεις. Την εκδήλωση αυτή παρακολούθησε πλήθος κόσμου, τους οποίους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν.

Με ένα σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Μεταμόρφωσης «Σωτήρη Πετρούλα», κ. Ιωάννης Δέλης, αναφέρθηκε στους σκοπούς της εκδήλωσης αυτής, που είναι η ευαισθητοποίηση των κατοίκων κοντά στις Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας και τον αγώνα που δίνει ο Σύλλογος για τις κεραίες στην Μεταμόρφωση, για αυτό το μείζον θέμα και κάλεσε την Δημ. Αρχή να μην κωφεύει και να βοηθήσει αποφασιστικά στο θέμα «κεραίες».


Στη συνεχεία έλαβε τον λόγο ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Οικολογικού Συλλόγου «Πολίτες για την Προστασία της Υγείας και του Περιβάλλοντος από τις Νέες Τεχνολογίες» κ. Χρήστος Μακαρώνης, που αναφέρθηκε εν συντομία στον χαιρετισμό του, στους αγώνες του Συλλόγου κάτω από αντίξοες συνθήκες και κάλεσε των κόσμο να μην εφησυχάζει, να είναι υποψιασμένος, να αναφέρει κάθε ύποπτη κίνηση σε ταράτσες στον σύλλογο και στις αρμόδιες κρατικές αρχές οι στον οικείο Δήμο και ότι ο σύλλογος θα κάνει ότι μπορεί από την μεριά του, διοργανώνοντας και Ημερίδες σε διάφορους Δήμους του Νόμου Αττικής και παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται πάντα με γνώμονα ένα καλύτερο περιβάλλον ποιο ασφαλές για μας και τα παιδία μας.


 Πήρε επίσης τον λόγο για έναν χαιρετισμό η γραμματέας του Διαδημοτικού Συλλόγου που ανάφερε μεταξύ άλλων και την μη βοήθεια του Δήμου Μεταμόρφωσης για στον αγώνα που δίνει ο Σύλλογος μας και ότι δεν βοηθάει όπως θα έπρεπε τους κάτοικους, οικονομικά - η Γραμματέας εκφράζει τις προσωπικές τις και μόνο απόψεις - και για περιπτώσεις κεραιών στην πόλη.


Και τέλος πήραν τον λόγο για έναν σύντομο χαιρετισμό αρκετοί επίσημοι, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα δυο συγκροτήματα «ΕΚΛΕΙΨΗ» και «ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ», που έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό στη Συναυλία.

 Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους οι κάτωθι:
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ & πρώην Υπουργός κ. Νίκος Μπίστης, ο Νομ. Σύμβουλος Αθήνας & Πρώην Αντινομάρχης και πολιτευτής ΠΑΣΟΚ κ. Χάρης Πασματίδης, από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΝ ο κ. Δημήτρης Στρατούλης και από τους Οικολόγους Πράσινους ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Φίλιππος Δραγούμης, ο κ. Διονύσης Βυθούλκας και ο κ. Ιωάννης Βέλλης εκδότης- δημοσιογράφος που στηρίζει κάθε μας προσπάθεια.
Το παρόν τους έδωσαν επίσης πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως ο κ. Αντώνιος Μαιτός - Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Μεταμόρφωσης, ο κ. Παναγιώτης Λουσίδης - Αντιδήμαρχος σε θέματα Υγείας, ο κ. Σταυρός Γέραλης - Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μεταμόρφωσης, ο κ. Σάββας Νάνος - Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Μεταμόρφωσης, η κ. Χαρίκλεια Νικολοπούλου - Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μεταμόρφωσης, ο κ. Ανάργυρος Σκοπελίτης - Δημ
. Σύμβουλος Μεταμόρφωσης, ο κ. Νίκος Παπαθανασίου - Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας, ο κ. Γεώργιος Χρονόπουλος - Δημ. Σύμβουλος Μεταμόρφωσης, ο κ. Νίκος Μπάμπαλος - Αρχηγός Δημοτικής Παράταξης «Ηράκλειο Επόμενη Μέρα» και Δημ. Σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής κ. Παναγιώτης Χρυσανθιδης - πρώην Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Μεταμόρφωσης και οι κ. κ. Κων/νος Στάμος - Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μεταμόρφωσης, ο κ. Σταθόπουλος Γεν. Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μιχάλης Μυτηλινάκης Γεν. Γραμματέας ΣΥΝ Μεταμόρφωσης, ο κ. Γουρδομιχάλης Υπεύθυνος Περιβάλλοντος για τον Πειραιά του ΠΑΣΟΚ και τέλος την κ. Σοφία Δημητρίου εκ μέρους του Δ. Σ. Εθελοντών Μεταμόρφωσης.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπρόσωπους των φορέων από τη Μεταμόρφωση, το Ηράκλειο, τη Ν. Ιωνία, τη Ν. Φιλαδέλφεια, τη Λυκόβρυση, τη Πεύκη και από το Δήμο της Αθήνας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Εδώ σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, που είναι: Το «Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μεταμόρφωσης», και προσωπικά τον Πρόεδρο του κ. Σταύρο Γεραλη και το Δ. Σ. , τις Εφημερίδες «Έκφραση» και «Αυτ. Ενημέρωση» και τον Έκδοτη κ. Βασίλη Καραβάκο, τη «ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ» και τον κ. Αλέξανδρο Μουκίδη για τα καπέλα και τέλος το Ανθοπωλείο «ΜΟΝΙΚΑ». προσωπικά τον ιδιοκτήτη του για τα λουλούδια.