4 Μαρτίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Το απόλυτο ξεβράκωμα των εργοδοτικών

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στο χορό του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

Στον αποκριάτικο χορό του συλλόγου των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης. Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή σέβεται τους εργαζόμενους και τους θεωρεί συναδέλφους, γιατί «όλοι εργαζόμαστε για το καλό και την πρόοδο της πόλης μας. Είμαστε όλοι συνάδελφοι με έναν κοινό στόχο, να προσφέρουμε υπηρεσίες στους κατοίκους του Αμαρουσίου, και να κάνουμε μέρα με τη μέρα την πόλη μας καλύτερη».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Π. Κόνιαρης ευχαρίστησε της διοίκηση του Δήμου για τις μέχρι τώρα ενέργειές της για τη λύση του εργασιακού, ενώ τόνισε ότι ο σύλλογος «είναι στο πλευρό κάθε εργαζόμενου που δέχεται επιθέσεις από πολίτες που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα για την πόλη μας». 

από τo site του Δήμου Αμαρουσίου : http://www.maroussi2004.gr/frontoffice/portal.asp?age=RESOURCE&cresrc=1832&cnode=319

αντί να μασκαρευτούν

 .... ξεβρακωθήκανε !

Είναι εργοδοτικοί και δεν το κρύβουν. 

Είναι οι "δικοί του" και δεν κρατά τα προσχήματα.

Στο επίσημο site του Δήμου Αμαρουσίου, το εργοδοτικό σωματείο MADE by PATOULIS παίρνει το δημαρχιακό χρίσμα και εμφανίζεται σαν  "Ο σύλλογος των εργαζομένων" ενώ είναι γνωστό - αν μη τι άλλο- ότι  υπάρχουν άλλα 3 σωματεία στο Δήμο,  όμως οι σχέσεις τους με τον εργοδότη-δήμο δεν είναι και οι καλύτερες. Το μόνο που βρήκαν να πουν για να ανταποδώσουν τις φιλοφρονήσεις του αφεντικού, ήταν κα καλύψουν τους εαυτούς τους για την πρωταγωνιστική συμμετοχή τους στα επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο.  Ο "πρόεδρος" προσέφερε θεσμική κάλυψη στους συνεργάτες του, που "δέχονται επιθέσεις από πολίτες που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα για την πόλη μας". Η υπεράσπιση του αφεντικού είναι το βασικό τους μέλημα, κα το αφεντικό είναι τα συμφέροντα της πόλης μας ,κατά τους πατουλοσυνδικαλιστές.

Την ίδια ώρα που μόλις πρίν λίγες μέρες  λήξαν 90 συμβάσεις ορισμένου χρόνου και οι εργαζόμενοι πήραν το δρόμο για το σπίτι τους. Είχε προηγηθεί ανάλογο πακέτο 80 συμβάσεων, φτάνοντας τον αριθμό των  "εξοδούχων"  ήδη στους 170.

Εμείς δεν ξέρουμε αν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι που είχαν προσληφθεί σχετικά πρόσφατα από τη διοίκηση Πατούλη, κάλυπταν πάγιες ανάγκες του Δήμου, ήταν εποχιακοί, ή είχαν προσληφθεί με "κοινωνικά κριτήρια" κατά τις δηλώσεις του δημάρχου.

Ξέρουμε όμως ότι είχαμε προβλέψει http://voria-tis-athinas.blogspot.com/2009/02/80.html  ότι αυτοί θα την πληρώσουν πρώτοι.

Ξέρουμε επίσης ότι οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές που φτιάξαν το διασπαστικό παραμάγαζο κατά παραγγελία Πατούλη, υποτίθεται ότι αυτούς ακριβώς τους εργαζόμενους που απολύθηκαν υποτίθεται ότι θα εκπροσωπούσαν," γιατί τα άλλα σωματεία τους είχαν στην απ έξω".

Προτίμησαν όμως να ασχοληθούν με την υπεράσπιση του αφεντικού τους.

Προτίμησαν να προφυλάξουν   τους  εαυτού τους, δικαιολογώντας     τους τραμπουκισμούς στους οποίους συμμετείχαν στο δημοτικό συμβούλιο.