6 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ


ΣΑΒΒΑΤΟ
 7 ΦΛΕΒΑΡΗ 4.μ.μ
ΠΛΑΤΕΙΑ
ΣΤΟ ΚΕΠ
ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Εκείνοι που στηρίζουν πολέμους και σκοτώνουν αμάζους-παιδιά σε Γάζα-Πακιστάν-Αφγανιστάν-Ιράκ χτυπάνε τους μετανάστες με ρατσισμό και ισλαμοφοβία.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Διαχειριστής στρατηγός προσπαθεί δύο χρόνια τώρα να διώξει τους Πακιστανούς ενοίκους μιάς πολυκατοικίας επειδή συναθροίζονται και εκφράζουν την πίστη τους.
 Εχει εξαντλήσει όλα τα δικαστικά μέσα που μέχρι τώρα όμως δεν είχαν καμία απόφαση εις βάρος των Πακιστανών. Τους έσυρε στα δικαστήρια για παραβάσεις του νόμου περί ενεγέρσεως ναού. Αθωώθηκαν καθόσον δεν τιμωρούνται ποινικά τέτοιου είδους πράξεις.

Κατόρθωσε μέδω Πολεοδομίας και Νομαρχίας να επιβάλλει πρόστιμο στους ιδιοκτήτες του χώρου που νοικιάζουν οι Πακιστανοί της τάξεως των  60.000 ευρώ που μπορεί να αυξηθεί σε 90.000 ευρώ αν παραμείνουν οι Πακιστανοί.
 Το πρόστιμο αυτό απολτελεί καθαρά ρατσιστικό πρόστιμο που επιβάλλεται σε ανθρώπους που εξαιτίας της έλειψης και άρνησης πολιτικής να παραχωρηθεί χώρος προς θρησκευτική λατρεία σε μετανάστες μουσουλμανικού δόγματος, αναγκάζονται να νοικιάζουν χώρους που χρησιμοποιούν ως χώρους έκφρασης και λατρείας.

Επίσης κινείται από έναν στρατηγό που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εκδιώξει τους Πακιστανούς από την γειτονιά.
 Η μουσουλμανική θρησκεία στοχοποιείται συνεχώς μέσα στα πλαίσια της τρομουστερίας και ισλαμοφοβίας.

ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  • ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ " Η ΕΝΟΤΗΤΑ"
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΕΕ