12 Ιανουαρίου 2009

Η σημαία της Παλαιστίνης στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Τη σημαία της Παλαιστίνης ανέβασαν στο Δημαρχείο ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
αφού κατέβασαν τη σημαία της Ευρωπαικής Ενωσης μέλη του ΚΚΕ στο Μαρούσι.


Τα σιωνιστικά καθάρματα εξακολουθούν να σκοτώνουν συνέχεια γυναικόπαιδα στην Γάζα


Τα σιωνιστικά καθάρματα εξακολουθούν να σκοτώνουν συνέχεια γυναικόπαιδα στην Γάζα. Πυροβολούν στα τυφλά και συνεχίζουν τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς τους στοχεύοντας ότι βρουν. 

Εχουν την εντύπωση οι ανόητοι ότι με τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τις επιδιώξεις τους. Ας διαβάσουν ένα απόσπασμα από άρθρο της εφημερίδας «The Times»: 

«Η αδυναμία του Ισραήλ να κάμψει τη Χαμάς μέσω των αεροπορικών επιδρομών σημαίνει ότι η ισραηλινή ηγεσία ασπάζεται την ιδέα ότι οι πόλεμοι μπορεί να κερδηθούν από αέρος. Τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ολο αυτό το διάστημα που παρακολουθούμε τις επιχειρήσεις στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και στη Λωρίδα της Γάζας βλέπουμε ότι αθώες οικογένειες σκοτώνονται, ενώ ο στόχος είναι η Aλ Κάιντα, οι Ταλιμπάν ή οι ηγέτες της Χαμάς. Αντί λοιπόν οι Ισραηλινοί να στηρίζονται στα F16 και στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, θα ήταν προτιμότερο να μελετήσουν την ιστορία των αεροπορικών επιδρομών, από τις επιθέσεις των συμμάχων εναντίον της Γερμανίας ώς τις επιθέσεις του Ισραήλ το 2006 εναντίον του Λιβάνου».

Αναδημοσίευση από http://tsak-giorgis.blogspot.com/2009/01/blog-post_4244.html