17 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ


To Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου και το Σωματείο Εργαζομένων στη Δημοτική Συγκοινωνία, ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέρφους για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας και την μεγάλη συμμετοχή τους στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης
τη Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008.

Εκφράζουμε επίσης τις θερμές μας ευχαριστίες στην βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κκ Αμμανατιδου Ευαγγελία στους εκπροσώπους της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και στους δημοτικούς συμβούλους που βρίσκονται στο πλευρό μας και βοηθούν στον δίκαιο αγώνα μας.

Καταστάσεις σαν και αυτές που ζήσαμε όλοι την Τρίτη 11/11/2008 αποτελεί απόδειξη της μη ορθής λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου και της κατάφορης παραβίασης των δικαιωμάτων μας.
Η πλήρης απαξίωση και υποτίμηση των εργαζομένων και του σωματείου μας δεν πρόκειται να βρει πρόσφορο έδαφος σε αυτή εδώ την πόλη.


Συνάδερφοι ο χρόνος απέδειξε την (βούληση) της διοίκησης όχι για επίλυση αλλά για έναν ατελείωτο εμπαιγμό σε ότι αφορά την εργασία μας το ψωμί μας και τις οικογένειες μας.

Η προθεσμία που έχουμε στην διάθεση μας εκπνέει (31/12/2008).

Προχωράμε άμεσα σε κινητοποίηση γιατί το δικαίωμα όλων μας στην διεκδίκηση της μόνιμης και σταθερής εργασίας μας στο Δήμο, δεν πρόκειται να το καταπατήσει κανείς.
Τόσα χρόνια εργασιακής ομηρίας φτάνουν.
Το Δ.Σ. του Σωματείου