27 Νοεμβρίου 2008

ΤΕΛΟΣ Η ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ - Τραπεζούντος 4


Η Συντονιστική Επιτροπή για την κεραία της Τραπεζουντος 4 και ο Διαδημοτικός Οικολογικός Σύλλογος "Πολίτες για την Προστασία της Υγείας και του Περιβάλλοντος από τις Νέες Τεχνολογίες " με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουν τα κάτωθι.

Η Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας που είναι επί της οδού Τραπεζουντος 4 στο 4όροφο κτίριο αναστέλλει την λειτουργία της βάσει απόφασης του Σ. τ. Ε. αρ. 891/2008 ] μετά από απόφαση που πάρθηκε στις 29/7/08 και που εμείς λάβαμε γνώση στις 6/11/08.

Μετά λοιπόν από μακρύ αγώνα των κατοίκων των περιοχών Ινεπολη – Πευκάκια - Σαφραμπολης και με την επιμονή της συντονιστικής επιτροπής κατοίκων για τις κεραίες στην Ν. Ιωνία είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.
Η απόφαση είναι καταπέλτης για την εταιρεία που είχε τοποθετήσει την κεραία στην ταράτσα του κτιρίου επί της οδού Τραπεζουντος 4.
Δεν έγιναν σεβαστές οι αποφάσεις για την ασφαλή λειτουργία και την προστασία ως προς τους κατοίκους δίπλα, απέναντι η κοντά στην κεραία αυτή.
Μετά από χιλιάδες ευρω σε δικαστικά και όχι μόνο έξοδα , μετά από αγωγές και μηνύσεις από τους ιδιοκτήτες του κτιρίου και που εμείς απαντήσαμε αναλόγως και μετά από την πολεοδομία που έφεραν σε έξη [ 6 ] οικογένειες για δήθεν παράνομα κτίσματα , φτάσαμε λοιπόν σε αυτό που δεν θέλανε ούτε οι ιδιοκτήτες του κτιρίου, μα ούτε και η εταιρεία.


Ας μην μένουμε απαθείς και να μην αφήνουμε κάποιους να τα οικονομούν εις βάρος της υγείας μας και των παιδιών μας.



Το κείμενο υπογράφεται από τους εξής.

* Συντονιστική επιτροπή κατοίκων
* Διαδημοτικός Οικολογικός σύλλογος "Πολίτες για την προστασία της Υγείας
και του Περιβάλλοντος από τις Ακτινοβολίες"