8 Ιουλίου 2007

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΜΑΡΟΥΣΙ 15-6-07

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγελούμε την συνδικαλιστική δίωξη, την βλαπτική μεταβολή της εργασίας με μετάθεση από τη Δημοτική Συγκοινωνία στην υπηρεσία καθαριότητας, την ηθική, επαγγελματική και προσωπική μείωση του αντιπροέδρου του Σωματείου μας Ευστάθιου Πανταζόπουλου, πατέρα δύο παιδιών με ειδικές ανάγκες από τη διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Κυκλοφορίας , και του Προέδρου αυτής κ. Γ. Ιατρίδη , καθώς και του Οργανισμού Εργασίας στο Δήμο Αμαρουσίου, με απώτερο στόχο τον έλεγχο και την διάλυση του σωματείου.

Να επανέλθει ΤΩΡΑ ο αντιπρόεδρος του σωματείου Ευστάθιος Πανταζόπουλος στη θέση που κατείχε ως οδηγός-φύλακας στο Αμαξοστάσιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΠΟΥΡΝΕΛΕΣ ΣΠΥΡΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΣΤΡΟΥΒΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ




ΜΑΡΟΥΣΙ 30-06-07

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την αντισυνδικαλιστική συμπεριφορά, την αυταρχική και ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά του σωματείου, την έλλειψη σεβασμού προς τους νόμους, της Διοίκησης της Δημοτική επιχείρησης κυκλοφορίας του Δήμου Αμαρουσίου και συγκεκριμένα του προέδρου της Γ.Ιατρίδη ,και του υπεύθυνου του τομέα συγκοινωνίας Β.Κάτσαρη ( ο τρίτος άραγε ποιος ήταν;).

Σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε η διοίκηση της Δημοτικής επιχείρησης Κυκλοφορίας την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2007 & ώρα 9 μ.μ με το πρόσχημα “κλειστό δια τεχνικούς λόγους” των εργαζομένων οδηγών και λοιπού προσωπικού :Tης δημοτικής επιχείρησης κυκλοφορίας , ή του Οργανισμού Εργασίας , ή του Δήμου Αμαρουσίου συνέβησαν τα εξής :

Από το δεκάλεπτο μονόλογο του προέδρου της ΔΕΚΔΑ Γ.Ιατρίδη, τα επτά λεπτά ήταν αφιερωμένα εναντίον του Δ.Σ του Σωματείου μας, με αποκορύφωμα να ζητήσει 2 φορές από τους εργαζόμενους “να ψηφίσουν” εάν θέλουν να εκπροσωπούνται από το νόμιμα εκλεγμένο προεδρείο του Σωματείου.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΗ !

Προφανώς δεν είμαστε αρεστοί στη διοίκηση της ΔΕΚΔΑ γιατί με τις προτάσεις ,θέσεις και απόψεις μας ζητάμε την αναβάθμιση της Δημοτικής Συγκοινωνίας, και την ασφαλή μετακίνηση του επιβατικού κοινού και όχι το
ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.